headerphoto
Διαφήμιση
Η Ναυπακτία ξαναψήφισε Γκίζα PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2023 10:53

Ναύπακτος:Mήνυμα νίκης και επανεκλογής για τον Βασίλη Γκίζα-Η Ναυπακτία πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά, για όσα μας αξίζουν - Nafpaktia News

 

Με μία εντυπωσιακή συγκέντρωση στην πλατεία Φαρμάκη και ομιλία του Βασίλη Γκίζα έκλεισε η προεκλογική περίοδο πού οδηγεί στην κάλπη και στην επανεκλογή του νυν Δημάρχου Βασίλη Γκίζα.

Mία μεγάλη συγκέντρωση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πού δείχνει την στήριξη του Δημάρχου Ναυπακτίας από την μεγάλη πλειοψηφία του Ναυπακτιακού λαού πού θα φανεί στην αυριανή ψηφοφορία

Ναύπακτος:Mήνυμα νίκης και επανεκλογής για τον Βασίλη Γκίζα-Η Ναυπακτία πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά, για όσα μας αξίζουν - Nafpaktia News

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ

Η Ναυπακτία δίνει το σύνθημα της νίκης. Από την Γραμμένη Οξυά,την Αποδοτία,τον Πλάτανο,την Πυλήνη,τον Γαλατά και τη Χάλκεια.Το Αντίρριο και τη Ναύπακτο. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Ναύπακτο πριν λίγο,ο δήμαρχος Ναυπακτίας και εκ νέου υποψήφιος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Βασίλης Γκίζας.

Το 2019 γυρίσαμε τη σελίδα.  Και το πετύχαμε όλοι μαζί. Ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς, αποκλεισμούς και στεγανά. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα,με θέληση και ικανότητα. Θέτοντας στόχους. Και παρά τις πολλές αντιξοότητες τα καταφέραμε.

Ο Δήμος Ναυπακτίας πλέον έχει ρόλο πρωταγωνιστικό τόνισε ο κ.Γκίζας. Δεν είναι ουραγός των εξελίξεων. Διεκδικεί και πετυχαίνει. Αναπτύσσεται και προβάλλεται. Έχει τη θέση που του αξίζει. Ο τόπος μας έχει ιστορία 32 αιώνων και απεριόριστες δυνατότητες. Η ιστορία της Ναυπακτίας δεν είναι τυχαία και αυτή είναι η ισχυρή παρακαταθήκη μας.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Έχουμε επενδύσει στην ιστορία μας, γιατί επιβάλλεται να επενδύσουμε. Παράξαμε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς, καθιστώντας τη Ναυπακτία επίκεντρο και μεταβάλλοντας ριζικά την εικόνα που είχε πριν από πολύ λίγα χρόνια.

Υλοποιούμε και δρομολογούμε  έργα  μεγάλα  που έχει ανάγκη ο τόπος για την ανάπτυξή του

Παραθαλάσσιο μέτωπο και λιμενικές υποδομές, κάστρο, παράκαμψη κάστρου (τούνελ), νέο διοικητήριο, έργα περιβάλλοντος, αποχετεύσεις, υδρεύσεις, αναπλάσεις, αξιοποιήσεις,  αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία…  Επενδύσαμε στην εξωστρέφεια. Στον πλούτο  των συγκριτικών πλεονεκτημάτων  της Ναυπακτίας και στην ανάδειξη και προβολή του. Στην επίλυση των ζητημάτων καθημερινότητας. 

Ορατά αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι απτά και μετρήσιμα σε όλους τους τομείς τόνισε ο κ. Γκίζας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον πολιτικό πολιτισμό που προήγαγε η δημοτική του αρχή.

Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και υπερήφανος, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης θητείας μας, πορευτήκαμε με πολιτικό πολιτισμό. 

Δεν αναπαράγαμε την πολιτική τοξικότητα αν και προκληθήκαμε σημείωσε. Δεν παρασυρθήκαμε στη στείρα αντιπαράθεσηΔεν στραφήκαμε σε δεκανίκια Και αυτό είναι το δικό μας συγκριτικό πλεονέκτημα.Αυτό είναι το στοιχείο με το οποίο ταυτίστηκε μαζί μας το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.Η αξιοπρέπεια.

Το σύνολο των προέδρων στο πλευρό του δημάρχου

Δεν είναι τυχαίο ότι από τους 66, οι 55 εν ενεργεία Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Ναυπακτίας είναι μαζί μας σημείωσε με έμφαση ο κ. Γκίζας.

Όπως δεν είναι τυχαίο ότι η «Συνεργασία Πολιτών» διαθέτει συνολικά το πλέον ισχυρό ψηφοδέλτιο. Απαρτίζεται από στελέχη που είτε έχουν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση είτε είναι νέοι, γεμάτοι όρεξη και ιδέες και που επιθυμούν να προσφέρουν. Άξιοι και δραστήριοι συμπολίτες μας, που ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά έχει δώσει τις δικές του εξετάσεις, έχει επιλέξει την παράταξή μας χωρίς ανταλλάγματα.

Τα διλήμματα των εκλογών

Σε αυτές τις εκλογές τα διλήμματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Θέλουμε ως τόπος και ως κοινωνία να συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε τροχιά ανάπτυξης, έργων και εξωστρέφειας ή θέλουμε να γυρίσουμε πίσω;Θέλουμε στη διοίκηση του Δήμου να βρίσκονται άνθρωποι που συνεργάζονται και συνθέτουν ιδέες και απόψεις ή θέλουμε ανθρώπους που έχουν δείξει στην πράξη ότι λειτουργούν αυτόνομα με στόχο το προσωπικό τους όφελος και μόνο; Θέλουμε να έχουμε όραμα, να θέτουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε ή θέλουμε έναν δήμαρχο που αγνοεί βασικά και μείζονα ζητήματα, που παραμένει άφαντος από τον δημόσιο διάλογο και αδυνατεί να διοικήσει, όχι μόνο τον τόπο, αλλά και την ομάδα του; 

Αυτή την Κυριακή, καλούμαστε να επιλέξουμε τον δρόμο που θα κρίνει αν θα συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης του τόπου μας. Αν θα  δώσουμε την ευκαιρία στους νέους μας να  παραμείνουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους και να έχουν  ευκαιρίες    σε μια τοπική οικονομία  αλλά και κοινωνία που θα ανθεί και θα προοδεύει…

Τον δρόμο που θα κρίνει την ποιότητας της ζωής μας. Την καθημερινότητά μας.Το μέλλον μας.

Η απόφαση που θα λάβουμε αυτή την Κυριακή, θα καθορίσει την πορεία της Ναυπακτίας σε ένα περιβάλλον σύνθετο, 

Ως «Συνεργασία Πολιτών», έχουμε έναν και μοναδικό στόχο. Η Ναυπακτία να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Θέλουμε ο κάθε δημότης της Ναυπακτίας να είναι περήφανος για τον τόπο του. Θέλουμε ο κάθε επισκέπτης μας να βιώνει εδώ μία ξεχωριστή εμπειρία που θα τον κάνει να θέλει να επιστρέψει και πάλι. Ως «Συνεργασία Πολιτών», έχουμε ήδη οραματιστεί την επόμενη μέρακαι την έχουμε ήδη σχεδιάσει τόνισε ο κ. Γκίζας. Έχουμε ήδη δρομολογήσει σημαντικές παρεμβάσεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Εκλογές αξιοπρέπειας και καθαρής συνείδησης

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη θα πω πως αυτές οι εκλογές  είναι πλέον και εκλογές αξιοπρέπειας τόνισε ο κ. Γκίζας.Είναι εκλογές αντίστασης σε σειρήνες πολλών ειδών, είναι εκλογές στις οποίες η Ναυπακτία θα αποδείξει ότι οι άνθρωποί της περπατούν με το κεφάλι ψηλά και με καθαρή συνείδηση!

Μπορώ και περπατώ στην πόλη μου, και σας κοιτάζω στα μάτια, γνωρίζοντας όλοι ότι δεν έχω κάνει καμία έκπτωση στις αρχές μου και στις αξίες με τις οποίες μεγάλωσα.Υπήρξα  δίπλα σας μα πάνω απ΄όλα   ήμουν και θα είμαι  δίπλα  στον  αδύναμο συνδημότη μας,  σε όποιον αισθάνεται την ανάγκη  να προσφύγει  στο δήμαρχό του,   χωρίς μεσάζοντες και  εμπόδια, ανθρώπινα, φιλικά, άμεσα…

Παρών δίπλα στους πολίτες

Δεν έλυσα όλα τα προβλήματά σας αλλά  ήμουν  παρών  και προσπάθησα  και θα συνεχίσω να προσπαθώ  με όλες μου τις δυνάμεις. Σε μια κοινωνία  που  πληγώθηκε και πληγώνεται από τόσες σκληρές δοκιμασίες  τα τελευταία χρόνια ο δήμαρχος και ο δήμος  είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά  για όλους, δίπλα στους δημότες, κοντά στα προβλήματά τους. Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε και πάλι, όλοι μαζί, να γράψουμε ένα ακόμη νέο κεφάλαιο για την Ναυπακτία.

Η Ναυπακτία δε γυρίζει πίσω.

Η Ναυπακτία πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά,για όσα μας αξίζουν κατέλεξε ο κ. Γκίζας