headerphoto
Διαφήμιση
Εθελοντική ομάδα του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ : καθαρισμός ποταμού Θέρμο - Αγία Σοφία. PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 23:17

 

 

Η Εθελοντική ομάδα του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ διοργανώνει δράση στα πλαίσια της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας <<Let's Do It World>> την Κυριακή 26/04/2015.
Συνεργαζόμενοι Φορείς:

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ <<ΑΡΤΕΜΙΣ ΗΓΕΜΟΝΗ>>
  • ΛΕ.Μ.ΑΘ.(ΛΕΣΧΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ)
  • Ε.Ο.Θ.(ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΡΜΟΥ)
Η 26η έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής της δράσης <<Let's Do It Greece 2015>> που αποτελεί το εθνικό σκέλος της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας <<Let's Do It World>>. Σκοπός του είναι σε κα΄θε πόλη και χωριό της Ελλάδας, ομάδες πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις, Δήμοι, Σχολεία, Υπηρεσίες, Φορείς και Επιχειρήσεις να αναλάβουν δράση για μια Ελλάδα ομορφότερη και καθαρότερη, καθαρίζοντας απο απλές περιοχές έως οικοσυστήματα συμβάλλοντας παράλληλα στη διάδοση του εθελοντισμού στη χώρα μα.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της διοργάνωσης θα γίνει καθαρισμός από σκουπίδια της κοίτης και των όχθεων του μικρού ποταμού - ρέματος που αρχίζει από το Θέρμο και καταλήγει στην Αγία Σοφία. Επίσης θα γίνει ανίχνευση και σχεδιασμός της διαδρομής ώστε βραχυπρόθεσμα να δημιουργηθεί περιπατητικό μονοπάτι.
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι, οι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Θέρμου να δραστηριοποιηθούν και να συμμετάσχουν στο πρόγρμμα ανάδειξης και καθαρισμού αυτού του άπειρου κάλλους μικρού ποταμού μας ώστε να γίνει χώρος προσβάσιμος και επισκέψιμος σε όλους μας.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10 Π.Μ.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΘΕΡΜΟΥ
Παρακαλείσθε να έχετε αθλητικό ντύσιμο με ΄'οτι εξοπλισμό μπορεί να φέρει ο κάθε εθελοντής (μπότες, γάντια, ψαλίδες, τσαπιά, Κλαδευτήρια καθώς και σακούλες σκουπιδιών)
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.