headerphoto
Διαφήμιση
O Πάνος Κοτρώτσος και ο Βασίλης Κωστούλας ‘’στήνουν ‘’ το χορό της νίκης τού Βασίλη Γκίζα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2023 15:52

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Oλοι γνωρίζουμε ότι ο Πάνος Κοτρώτσος και ο Βασίλης Κωστούλας είναι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, εκφραστές της δημοτικής μας παράδοσης ,στο κλαρίνο και στο τραγούδι ,όχι μόνο στον τόπο καταγωγής τους την Ναυπακτία όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και πανελλαδικά. Έχουνε εμφανιστεί σέ όλη σχεδόν την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού ,σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές , έχουνε συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους του δημοτικού τραγουδιού και είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και για το ήθος τους σε ένα ευρύ κοινό σε όλη τη χώρα  με φανατικούς θαυμαστές. 

 Ίσως αυτό  πού δεν γνωρίζουνε οι πιο πολλοί είναι είναι η ενασχόλησή τους με τα κοινά και η σημαντική τους προσφορά. 

O Πάνος Κοτρώτσος με καταγωγή από την Αμπελακιώτισσα της Ορεινής Ναυπακτίας είναι Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Στερεάς Ελλάδας ‘’ΟΡΦΕΑΣ’’ , Διατέλεσε μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Προασπιστών της Εθνικής μας Μουσικής (2005-2012) και μέλος διαφόρων Δ.Σ. και επιτροπών σχετικών με την Τέχνη κ τον Πολιτισμό, μέλος  τού Κεντρικού Συμβουλίου της Ο.ΣΥ.Ν,  υποψήφιος το 2019 με τον Ντίνο Τσουκαλά ,και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακιωτισσιωτών "Παναγία η Αμπελακιώτισσα" από το 2015 μέχρι πρόσφατα με πλούσιο έργο και πολλές δράσεις στο χωριό του με κορυφαία την ίδρυση του υπέροχου Λαογραφικού Μουσείου.

Ο Βασίλης Κωστούλας  ασχολείται ενεργά με τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση και είναι πάντα μπροστάρης  όπου χρειαστεί αφού είναι ένας επιτυχημένος  Πρόεδρος του χωριού του Βλαχομανδρας Ναυπάκτου όπου εκλέγεται για δύο συνεχείς  θητείες.

Στις δημοτικές εκλογές τής 8 Οκτώβρη και οι δύο θα είναι υποψήφιοι Πρόεδροι στα χωριά τους την Αμπελακιώτισσα και στην  Βλαχομάνδρα αντίστοιχα  με το Συνδυασμό τού Δημάρχου Βασίλη Γκίζα

Τέτοιοι αξιόλογοι  Πρόεδροι είναι απαραίτητοι στις Τοπικές Κοινωνίες  για να κρατήσουν  ζωντανά τα χωριά μας. 

Γράφουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανεξάρτητα εκλεγμένων προέδρων απ΄ όλη την Ναυπακτία αναμεσά τους  και ο Βασίλης Κωστούλας  επέλεξε να είναι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα  μαζί με νέες  δυναμικές  υποψηφιότητες όπως ο Πάνος Κοτρώτσος και αυτό  δίνει  στο Δήμαρχο ισχυρό προβάδισμα στην παράσταση νίκης.

O Πάνος Κοτρώτσος  και ο Βασίλης Κωστούλας  μαζί με άλλες 301 σημαντικές υποψηφιότητες   σέ όλη την Ναυπακτία  ‘’στήνουν ‘’ το χορό της νίκης  τού Δημάρχου  Γκίζα. 

Αυτοί οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σέ ήθος και προσφορά ψήφισαν στις επιλογές τους να συνεργαστούν  με τον Βασίλη Γκίζα ως τον πιο κατάλληλο για το τιμόνι στο Δήμο Ναυπακτίας  , αυτό πού  θα κάνουνε και οι περισσότεροι Ναυπάκτιοι στις 8 Οκτώβρη 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ